miercuri , 22 septembrie 2021 2:29 am
Iasi booked.net
-1°C

Soția președintelui Ucrainei, infectată cu noul coronavirus

Prima doamnă a Ucrainei, Elena Zelenski, a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Despre aceasta a anunțat administrația prezidențială a lui Vladimir Zelenski. Potrivit sursei, soția președintelui ucrainean nu manifestă simptome, iar starea sa de sănătate este satisfăcătoare.

Elena Zelenski se tratează în ambulator, fiind izolată de membrii familiei sale, mai spun reprezentanții instituției.

„Președintele Vladimir Zelenski și copiii au trecut, și ei, testul. Rezultatele au ieșit negative”, mai scrie sursa.

Potrivit serviciului de presă, în timpul vizitelor de lucru, Elena Zelenski a respectat toate recomandările ministerului Sănătății și efectua, periodic, testele de laborator. Rezultatele preliminare ale probelor prelevate la începutul lunii iunie au fost negative.

„Unde și când s-a infectat, deocamdată nu se cunoaște”, afirmă serviciul de presă al președinției, care a adăugat că la ora actuală se desfășoară o anchetă epidemiologică.

„Toate persoanele cu care a contactat prima doamnă au fost informate despre riscul de infectare. Li s-a recomandat să respecte regimul de autoizolare și, după posibilitate, să treacă testul”, se arată în textul emis presei, potrivit RIA.

Conform ultimelor date, în Ucraina, 29 753 de oameni au fost contaminați cu COVID-19, dintre care 13 567 s-au tratat, iar alți 870 de pacienți au murit.

Recomandări

O femeie infectată cu coronavirus s-a ales cu dosar penal

O femeie de 34 de ani din Jimbolia, jud. Timiș, care se află în izolare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *