marți , 30 noiembrie 2021 4:29 pm
Iasi booked.net
-1°C

Sokolov a deschis cel mai mare magazin de bijuterii din aur și argint din Iași

Sâmbătă, 3 Iulie, Sokolov a deschis primul magazin din România la Iași, care este, de altfel, și cel mai mare magazin de bijuterii din aur și argint din Moldova.

Brandul Sokolov este prezent în România din 2019, momentan fiind prezent în AFI cu o insulă de bijuterii și în Iași.

Invitații speciali la evenimentul de deschidere din Iași au fost Anca Sîna Serea și Daniel Buzdugan, cât și influenceri. Magazinul are 140mp și clienții se pot delecta dintr-o varietate de peste 8000 de bijuterii speciale, din aur, argint, pietre prețioase și semiprețioase, cât și cadouri deosebite, precum tacâmuri din argint – cadouri ideale pentru botez, pixuri din argint și ceasuri.

Istoria brandului SOKOLOV începe în anul 1993 când soții Elena și Alexei Sokolov au fondat primul atelier mic de producere a bijuteriilor. Din acel moment, în fiecare an producerea s-a extins, iar către anul 2015 compania SOKOLOV a devenit lider in producerea bijuteriilor din aur și argint in Europa de Est.

Compania Sokolov produce bijuterii din aur și argint cu pietre prețioase și semiprețioase. Metalul (Aur, argint) este procurat exclusiv la băncile specializate, fapt ce garantează originea veritabilă a acestuia.

Brandul Sokolov este un brand mondial prezent pe 3 continente în peste 20 de țări.

Recomandări

Un bărbat a furat haine cu tot cu manechin

Un bărbat a fost surprins în timp ce fura haine dintr-un magazin, cu tot cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *