duminică , 31 mai 2020 5:40 am
Iasi booked.net
-1°C

Șoferul de 24 de ani acuzat că a trecut cu TIR-ul peste doi oameni, în Bihor, se consideră nevinovat

Cătălin Florin Paşcalău are 24 de ani a fost arestat preventiv joi, pentru 29 de zile, fiind acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Poliţiştii susţin că tânărul şofer de camion a lovit mortal doi bărbaţi din comuna Telechiu, Bihor, marţi seara, puţin după ora 23:00.

După ce a trecut peste cei doi, şoferul şi-ar fi continuat drumul şi a fost prins de poliţişti după 3 ore, la 200 de km distanţă, în localitatea mureşeană Iernut, scrie observator.tv.

Răzvan Doseanu, avocatul tânărului şofer, a oferit câteva declaraţii exclusiv pentru Observator.tv: “E cel mai ciudat dosar de ucidere din culp, accident, pe care l-am văzut în 18 ani de avocatură.”, spune avocatul. Contestaţia faţă de luarea măsurii arestrării preventive, mai spune el, se va judeca marţi, la ora 14:00.

“O victimă are ceva fracturi la coaste şi una hemoragie în zona femurală. Dacă trecea TIR-ul peste cei doi, trebuia să fie zdrobiţi. Poate peste o lună va ieşi raportul medico legal, până atunci sunt doar concluzii provizorii. Dar e total nejustificată arestarea. Omul, e clar, dacă a fost accident, nu şi-a dat seama.”, a mai declarat avocatul.

loading...

Recomandări

Un șofer din Neamț a provocat două accidente în doar trei ore

Un șofer beat din județul Neamț a făcut două accidente în numai 3 ore. După …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *