miercuri , 19 februarie 2020 2:12 am
Iasi booked.net
-1°C

Şoferi români de TIR încăieraţi pe Facebook, din cauza unui coleg pozat gol puşcă în parcare

Mai mulţi şoferi români de TIR s-au încăierat pe Facebook, din cauza unui coleg pozat gol puşcă în parcare. Fotografiile au fost postate pe un grup al şoferilor şi s-a iscat un scandal teribil între camionagii.

Un şofer român de TIR a fost fotografiat gol puşcă într-o parcare de lângă Paris şi pozele au ajuns mai întâi pe pagina Viaţă de Camionagiu, fiind apoi distribuite pe grupul Regii Şoselelor. Şofeul e dezbrăcat şi se spală lângă camion, iar colegii ui au avut păreri împărţite, relatează observator.ro.

Cel care a postat fotografiile a scris: “Oare chiar costă aşa mult un duş?”, iar sute de comentarii au urmat postării. “Rusine celui care a făcut pozele si le-a pus pe Facebook! Omul trebuie sa tina de fiecare bănuț pt a-și intretine familia. Aici am ajuns…. Tragic…”, a scris Ilie.

Ioan, alt şofer de camion, a comentat şi el : ” Nu costă mult un Duș costă foarte mult a fi educat.”, iar Nicolae a comentat: “Probabil ca habar nu aveți ce înseamnă franța, pe national nu gasesti dus la tot pasul si omul era transpirat si s-a spalat. e mai bine asa decat sa puta ca alți numai voi astea care comentati va place sa putiti.”

Majoritatea comentariilor sunt critice la adresa celor care nu înţeleg greutăţile vieţii de şofer de TIR prin Europa: “Daca rămâi intr-un weekend izolat într-o parcare fara utilități pana luni nu te speli mai ales vara???”, a scris Marcel, mesaj la care Răzvan a răspuns: “Ştii ce făceam eu daca ma aflam in condițiile prezentate de tine ? Luam frumos bidonul de apa si ma duceam in pădurea aia si ma spălam , dacă eram in situația de a nu avea absolut nicio condiție. Dar in curul gol in mijlocul parcării tot nu ma dezbrăcam.”

Recomandări

Incredibil, dar adevărat! Român expulzat din Italia, după ce a fost găsit beat de 73 de ori

Autoritățile din regiunea Veneto l-au expulzat pe român pe motive de siguranță publică, ordinul fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *