luni , 16 decembrie 2019 2:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Șofer filmat când rupe o barieră de la trecerea la nivel cu calea ferată (VIDEO)

Un șofer inconștient a fost filmat în timp ce a intrat în plin într-o barieră de la o trecere la nivel cu calea ferată din capitală.

Bariera era coborâtă, iar semnalele acustice și luminoase funcționau corespunzător. Totuși, șoferul le-a ignorat, ori, cel mai probabil, din cauza vitezei, n-a mai apucat să oprească.
Norocul său a fost că nu a venit trenul, și nici de pe contrasens nu venea nimeni.
Imaginile au fost publicate de CFR Infrastructură. VIDEO “Trecerea la nivel cu calea ferată din imagini este situată între staţiile Băneasa şi Pantelimon, la km 13+958, în zona cartierului Andronache, parte componentă a magistralei Bucureşti Nord – Constanţa, unde viteza maximă de circulaţie a trenurilor de călători este de 160 km/h.

Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!

– O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul!

– O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier sau al pietonilor!

– O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar!

– O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!”, se arată în postarea CFR Infrastructură de pe Facebook.

Recomandări

Dej: Şoferul unui camion militar care transporta un tun a rămas suspendat pe un pod

Şoferul unui camion militar a pierdut controlul volanului, pe şoseaua de la ieşirea din Dej …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *