marți , 7 decembrie 2021 8:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Şofer de TIR erou în Germania. A salvat două femei şi un bărbat dintr-o maşină care ardea sub camionul lui

Un şofer de TIR e erou în Germania, după ce a salvat două femei şi un bărbat dintr-o maşină care ardea sub camionul lui.

O idee a şoferului, pe care presa germană o cataloghează ca fiind „genială” a făcut ca un accident să nu se transforme într-o catastrofă. În plus, a salvat şi încărcătura din semiremorca plină cu lemn. Accidentul a avut loc miercuri de dimineaţă la ora 6.45, lângă Frankfurt, dar poliţia a dat mai multe detalii abia duminică.

O maşină în care călătoreau două femei şi un bărbat a intrat direct în semiremorca unui TIR care a ieşit de pe un drum secundar şi a vrut să vireze la stânga.

Venit cu viteză, şoferul autoturismului a observat târziu semiremorca şi a intrat sub ea.

Promisiuni, o cină romantică şi un sfat preţiosMaşina mică s-a aprins pe loc şi şoferul de TIR a sărit să acorde primul ajutor.

A văzut victimele din autoturism, dar nu a putut deschide portierele.

Atunci s-a urcat în cabină şi a mutut în spate camionul, care luase şi el foc. Apoi a scos cele trei persoane din maşina cuprinsă deja de flăcări şi le-a dus în siguranţă, departe de incendiu.

A mai reuşit să stingă flăcările care cuprinseseră semiremorca, dar nu a mai putut face nimic pentru autoturism. Pompierii au anunţat duminică faptul că intervenţia şoferului a salvat vieţile celor două femei şi ale bărbatului din autoturism, el fiind considerat erou. Nici poliţia, nici pompierii, nu au făcut publică identitatea şoferului.

Sursa: Observator

Recomandări

Bărbat prins băut la volan de un polițist aflat în timpul liber. Șoferul a produs și un accident

Aseară, unul dintre polițiștii care tocmai terminase tura a auzit un nou apel prin stație: …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *