luni , 24 februarie 2020 6:29 am
Iasi booked.net
-1°C

Șofer de autobuz, bătut de către doi tineri, în timp ce se afla în apel la 112

Şoferul unui autobuz din Sibiu a fost bătut în trafic de doi tineri, cu Poliţia la telefon, după ce a sunat de două ori la 112 ca să ceară ajutor, fiind convins că cei doi plănuiesc să îl bată.

Nervii celor doi au apărut în momentul în care bărbatul le-a claxonat mama, care stătea pe mijlocul drumului.

Șoferul a fost urmărit, blocat în trafic și bătut, toate astea în timp ce se afla în apel cu 112. Se pare că poliţiştii nu reuşeau să găsească locul unde era şoferul, deşi era o zonă cunoscută din oraş.

“Pe acea stradă sunt ample lucrări la canalizare acum. La un moment dat, o doamnă de etnie romă era pe mijlocul străzii. Oamenii au strigat să se dea la o parte, dar nu cred că femeia a priceput despre ce este vorba. Când am ajuns și eu în dreptul ei i-am strigat să se dea la o parte, să nu fie lovită de autobuz. Am pornit către capătul traseului, iar la CEMA, am întors autobuzul, iar ei mi-au blocat pornirea. Din dreapta microbuzului, alături de șofer a mai coborât o persoană, au început să strige să cobor că îmi iau gâtul. Cel din dreapta microbuzului a intrat în cabina mea, căci ușile noastre pot fi deschise și de afară prin apăsarea unui buton, și a început să mă lovească. Îmi dădea cu picioarele în cap”, spune şoferul pentru turnulsfatului.ro.

“Șoferul de la Tursib a sunat la 112 spunând că este urmărit de un microbuz alb și îi este teamă că atunci când va ajunge în capăt de linie va fi agresat fizic. Se pare că până să ajungă echipajul a fost agresat. Cert este că la scurt timp mașina a fost identificată în trafic, cu ambii bărbați înăuntru. Deoarece șoferul a depus plângere, cei doi sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe. În condițiile în care a fost deschis dosar penal, nu se mai impune deocamdată aplicarea unei sancțiuni contravenționale”, a precizat IPJ Sibiu.

Recomandări

Plugari: Un șofer beat a intrat cu mașina în copac

Un grav accident rutier a avut loc ieri seară pe DJ 282 B. Un tânăr, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *