ȘOCANT! Minoră de 9 ani violată de tatăl vitreg şi de un prieten al său, în prezența mamei

Date:

O minoră de 9 ani ar fi fost violată, în repetate rânduri, de concubinul mamei sale şi de un prieten al acestuia. La unele dintre scenele brutale ar fi asistat chiar și mama copilei. 

Atât femeia cât şi cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv.

„La data de 18 noiembrie 2022, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relaţie de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca şi ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată”, a transmis, joi, IPJ Alba.

Cercetările ar fi început după ce mama copilei și-a reclamat iubitul la Poliție pentru că ar fi agresat-o pe ea și i-ar fi violat fiica.

În urma cercetărilor a rezultat că bărbatul a agresat-o sexual pe copilă, iar mama acesteia ar fi ştiut şi chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.

„Totodată, a rezultat că şi un alt bărbat, cunoştinţă a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârşit asupra minorei fapte de agresiune sexuală şi viol.

Pentru obţinerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, poliţiştii din Aiud, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Aiud unde au fost audiaţi, iar ulterior au fost reţinuţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, corupere  sexuală, viol şi rele tratamente aplicate minorului”, a mai precizat sursa citată.

Măsura reţinerii a fost luată şi faţă de mama minorei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Cele trei persoane reţinute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud. Judecătorul a dispus în cazul celor trei cercetarea acestora în stare de arest preventiv.

 

Sursa: Știrile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Vremea, din nou la extreme! Ce se întâmplă cu temperaturile în zilele următoare

Temperaturile vor varia foarte mult în perioada următoare, au...

Un consilier județean ia de guler UE! Cătălin TIMOFCIUC: “Multiculturalismul a eșuat!”

Consilierul județean Cătălin Timofciuc a distribuit pe rețelele sociale...

Mobilizare impresionantă a ieșenilor în cadrul campaniei „Avem același sânge”

Peste 200 de persoane au răspuns apelului la solidaritate...