vineri , 26 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Șocant! Doi botoșăneni, soț și soție, găsiți spânzurați în casă. Fiul celor doi a făcut macabra descoperire

Doi botoşăneni, soţ şi soţie au fost găsiţi spânzuraţi în casă, chiar de propriul fiu, un adolescent de aproximativ 18 ani. În jurul dublei sinucideri petrecută marți seara, în comuna Mileanca, se învârt mai multe ipoteze, printre care şi cea a crimei urmată de suicid.

 

Costică F. avea 55 de ani şi locuia împreună cu soţia sa, o femeie de 49 de ani, în satul Codreni, comuna Mileanca. Trăiau mai mult din agricultură şi creşterea animalelor. Astăzi dimineaţă, bărbatul de 55 de ani dar şi soţia sa, au fost găsiţi fără suflare, atârnând în ştreang, în casa unde locuiau. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de unul dintre copiii familiei.Acesta a şi anunţat Poliţia dar şi Ambulanţa. „Au fost găsite două persoane, soţ şi soţie, decedate prin spânzurare, încă din cursul nopţii”, a precizat pentru „Adevărul” medicul de pe ambulanţa sosită la faţa locului. Încă de la început a existat ipoteza dublei sinucideri.

Totodată a fost avansată şi cea de-a doua ipoteză. Mai precis se bănuieşte că a avut loc o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul de 55 de ani şi-ar fi bătut soţia iar mai apoi ar fi ştrangulat-o. Mai apoi s-ar fi sinucis alături de aceasta. Principala cauză ar fi constituit-o gelozia. Femeia ar mai fi plecat de acasă, la o rudă din Constanţa, fiind adusă înapoi prin intermediul unuia dintre fii acestuia. În momentul de faţă se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost vorba de o dublă sinucidere sau de o crimă urmată de suicid.

Recomandări

Șocant! O procuroare s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General

Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, procuror Ramona Bulcu, s-a sinucis aruncându-se de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *