vineri , 3 decembrie 2021 10:42 pm
Iasi booked.net
-1°C

Smiley, amendă pentru viteză! A fost testat și pentru droguri

Cântărețul Smiley a fost amendat miercuri, pe Autostrada București-Constanța, după ce a fost prins că circula cu 153 de kilometri la oră.

În plus, artistul a fost testat și pentru consumul de droguri și a mărturisit că este pentru prima dată când a fost supus unei astfel de proceduri, de aici și stângăcia sa de a manevra aparatul.

A fost o acțiune de amploare a poliției, miercuri, pentru prevenirea accidentelor rutiere pe Autostrada București-Constanța. Au fost instalate radare în cascadă, iar la Fetești mașinile au fost oprite pentru a fi verificate.

Smiley a postat un mesaj pe Facebook în care a spus că îi pare rău pentru că a dat un exemplu prost.

”Aş vrea să aflaţi asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Politia Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieşit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depăşit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, aşa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toţi să faceţi pentru siguranţă, normalitatea şi liniştea noastră a tuturor”, a scris Smiley, pe Facebook.

Recomandări

Tânărul care a provocat accidentul mortal de pe Independenței, reținut pentru 24 de ore

În urma incidentului în care un bărbat a fost pur și simplu rupt în două, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *