Sinucidere la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași! Un bătrân de 70 de ani s-a aruncat de la etajul 4

0
199

Astazi, 7 iunie 2023, un pacient in varsta de 70 de ani diagnosticat cu cancer pulmonar in ultima faza s-a aruncat pe geam de la etajul 4 al Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi.

„Pagientul F.G. in varsta de 70 de ani din Iasi, a ajuns la spitalul nostru ieri, 6 iunie, in jurul orei 00.05, trimis de serviciul de urgente al Spitalului „Sf.Spiridon” pentru sangerare la nivelul cailor respiratorii, in vederea stabilizarii si a stabilirii unei conduite terapeutice ulterioare. Pacientul suferea de cancer pulmonar in stadiu terminal, cu multiple metastaze si traheostoma paliativa.

Desi pe fondul problemelor de sanatate, pacientul comunica cu dificultate, acesta a fost preluat de echipa de garda si s-a instituit imediat tratament de urgenta hemostatic si simptomatic. Din pacate, din considerente strict personale pe care acesta nu le-a comunicat echipei medicale si nici colegului de salon sau familiei, pacientul a recurs la un gest extrem, aruncandu-se de la etajul 4 al spitalului din salonul unde acesta era internat.

Echipa de Terapie Intensiva a unitatii a intervenit imediat, dar in ciuda eforturilor depuse de catre aceasta, pacientul nu a mai putut fi resuscitat.

In acest moment, conducerea unitatii a declansat o ancheta interna in vederea stabilirii circumstantelor in care s-a intamplat acest incident nefericit”, se arata intr-un comunicat transmis presei de catre reprezentantii Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.