joi , 20 ianuarie 2022 11:14 pm
Iasi booked.net
-1°C

Sindicaliștii EUROPOL mesaj pentru Lucian BODE: ”Mai FACEM și noi puțină treaba la M.A.I. dacă tot avem acest PORTOFOLIU ?”

Lucian Bode pare să îi calce rău pe nervi pe sindicaliștii de la Europol care nu pierd nicio ocazie să îi a ducă aminte că e incompetent și lipsit de interes față de funcția pe care o ocupă. Fost ministru al Transporturilor, Bode ocupă a doua oară funcția de șef al Internelor, însă munca sa nu pare să fie prea apreciată de oamenii legii, care, ieri, s-au enervat după ce Bode a lăudat deschiderea Lotului 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda.

„În timp ce în alte state cu un potențial economic mult mai redus decât al României, miniștrii afacerilor interne se ocupă de „interne” și modernizează constant infrastructura, serviciile sau condițiile de muncă ale polițiștilor, Lucian Bode al nostru este melancolic. Încă nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul în care a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor.

Înțelegem deopotrivă frustrarea, dar și dorința acestuia de a ajunge înapoi în poziția pe care și-o dorește atât de mult, însă până atunci suntem obligați să îi reamintim că este ministrul de interne, iar infrastructura de la noi mai are pe inventar toalete în fundul curții ascunse după cireș, unități de poliție în prag de prăbușire, fără apă curentă sau rețea de canalizare.

Domnule Bode, între asumarea unor proiecte de infrastructură rutieră și porci zburători, mai facem și noi puțină treaba la MAI dacă tot avem acest portofoliu?”, scrie Europol pe Facebook.

Recomandări

Lucian Bode, REACȚIE în cazul polițistului care a provocat accidentul MORTAL: ”Vorbim de o faptă ireparabilă”

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a avut luni prima reacţie în cazul accidentului în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *