marți , 24 noiembrie 2020 9:09 am
Iasi booked.net
-1°C

Simona Sensual urmează calea credinței. Cum arată și cu ce se ocupă după ce s-a retras din lumea mondenă

Simona ex-Sensual merge pe calea credinței, după ce de o perioadă lungă de timp s-a retras din lumea mondenă și s-a ocupat de proiectele personale, dar și de afaceri. Iată cu ce se ocupă vedeta, dar și cum arată viața ei de când s-a întors către credință.

Au trecut mulți ani de când Simona Sensual a hotărât să se retragă din showbiz, dar pe rețelele de socializare nu stă ascunsă și este chiar foarte activă. Nu mai este cea pe care o știam cu toții de pe micile ecrane, care se distra la maximum și care era uneori implicată în scandaluri. Acum, se ocupă de proiectele persoanle și își propune să înceapă o emisiune pe canalul de YouTube unde va face interviuri cu diverși oameni, în special din lumea bisericească.

O să încep să fac niște interviuri de săptămâna asta pe canalul meu de YouTube cu oameni din alte domenii, cu niște oameni care nu sunt persoane publice, dar vor fi pe spiritualitate. Pe partea de viață spirituală, o să vină niște fețe preoțești”, a declarat Simona ex-Sensual la Antena Stars.

Asta este o educație dată de familie. Eu nu sunt pe yoga, sunt pe viața spirituală. (…) În tinerețe ne mai facem de cap. Suntem tineri, dar încerc să țin un echilibru. Nu poți să ai un echilibru în viață, dacă nu ai o viață spirituală puternică. Dacă nu ești conectat și iubit, dai în depresie”, a mai spus ea.

Simona Suhoi, pe numele ei, își începuse în anul 2017 și un atelier de rochii.  „Vreau să trec la nivelul următor în care să îmi dezvolt afacerea mea cu haine, dar mă apuc şi de design interior. Îmi lărgesc aria de activitate şi vreau să pregătesc pentru anul viitor o colecţie de modele prezentate într-o vilă decorată de mine. O voi avea alături pe prietena mea Maria Anichiti şi vrem să surprindem publicul cu surprizele noastre. Momentan, cei care îşi doresc creaţiile mele le pot comanda de pe pagina de Facebook Elidesign”, a povestit, pentru Click!, Simona Sensual.

Simona Suhoi, ex Sensual, șochează fanii pe rețelele de socializare cu postări la care nimeni nu se aștepta. Este vorba despre multe citate din Biblie pe care vedeta le publică și după care își urmează viața.

 

 

Recomandări

Orașul Iași a participat la Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO

România Construiește” a fost tema celei de-a treia ediții a Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *