sâmbătă , 27 februarie 2021 11:52 pm
Iasi booked.net
-1°C

Simona Halep CÂŞTIGĂ primul trofeu de Grand Slam din carieră! Simona a câştigat FINALA de la Roland Garros

Simona Halep a câştigat primul titlu de Grand Slam din carieră, după o finală fabuloasă cu Sloane Stephens la Roland Garros Halep – Stephens 3-6, 6-4, 6-1

18:01 Halep – Stephens 3-6, 6-4, 4-0. Incredibil ce a reuşit să facă Simona în game-ul patru al setului decisiv. Simona a câştigat mai multe mingi imposibile şi începe să arate deja a campioană!

17:55 Halep – Stephens 3-6, 6-4, 3-0. Simona are sânge rece, dar şi şansă. O minge lovită de Stephens atinge banda fileului, apoi revine în terenul americancei. Halep s-a desprins la trei lungimi.

17:50 Halep – Stephens 3-6, 6-4, 2-0. Pe trasa câştigătoare? Fără să forţeze, Simona se desprinde în setul decisiv. Sloane a început să scape tot mai multe mingi în afara terenului.

17:45 Halep – Stephens 3-6, 6-4, 1-0. După două puncte în care a fost moale, Simona s-a descătuşat cu un backhand în lung de linie spectaculos. Românca a făcut patru puncte la rând şi este în avantaj la debutul setului decisiv.

17:37 Halep – Stephens 3-6, 6-4. Simona egalează la seturi cu prima şansă avută la dispoziţie. Românca a dominat câmpul de joc în ultimele minute şi duce meciul într-un ”decisiv”. La sfârşitul setului doi pare şi mai proaspătă fizic.

17:15 Halep – Stephens 3-6, 4-4. Avem din nou egalitate în setul secund, după ce Sloane a depăşit momentul dificil de acum câteva minute.

17:00 Halep – Stephens 3-6, 0-1. Setul doi începe cu un break al americancei. Sloane a ajuns practic la toate mingile, indiferent de ce a încercat Simona. Lucrurile încep să se precipite pentru româncă.

16:53 Halep – Stephens 3-6. Sloane a închis primul set după 41 de minute, după ce a reuşit să salveze o primă minge de break a Simonei. Primul set a fost de un nivel foarte ridicat, iar americanca a fost pur şi simplu mai bună, având o defensivă puternică.

16:29 Halep – Stephens 1-3. Americanca face primul break al jocului. Nivelul finalei este foarte ridicat, Stephens este la potenţial maxim, în ciuda faptului că Simona încearcă să conducă schimburile. Defensiva americancei este imbatabilă în debutul jocului.

16:23 Halep – Stephens 1-2. Sloane îşi face din nou serviciul. Americanca dă senzaţia că joacă mai mult la siguranţă. Simona este mai agresivă, dar deocamdată Stephens a avut răspuns la majoritatea mingilor.

16:19 Halep – Stephens 1-1. Simona a restabilit egalitatea după un game în care schimburile au început să devină din ce în ce mai lungi. Simona a avut nevoie de ”prelungiri”, dar a închis game-ul după un raliu de 25 de lovituri.

16:13 Halep – Stephens 0-1. Adversara Simonei a câştigat un prim game fără probleme. A fost un game de acomodare pentru româncă.

16:11 A început finala de la Roland Garros, cu Sloane Stephens la serviciu.

16:00 În arenă tocmai a fost adus trofeul ce va fi acordat învingătoarei. Sloane Stephens şi Simona Halep, în această ordine au intrat pe teren, sunt gata de start.

 

sursa: mediafax.ro

Recomandări

O jucătoare de tenis a apărut în ipostaze provocatoare

 Imagini dintr-o ședință foto provocatoare au fost postate în mediul online de către jucătoarea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *