miercuri , 19 septembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Şicană în trafic, finalizată cu o bâtă-n portieră. Totul după ce un șofer cu BMW s-a supărat după ce a oprit neregulamentar

Un bărbat din Iaşi este judecat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce s-a răzbunat pe un şofer care i-a reproşat că a încălcat normele rutiere.

Ionuţ Cozma ar fi comis fapta în mai 2018, atunci când, în timp ce se afla într-o localitate limitrofă Iaşului a oprit pe un drum pentru ca în maşina sa, BMW X5, să urce o persoană, scrie adevarul.ro.

Un alt şofer a claxonat şi i-a reproşat că a oprit fără să semnalizeze, fapt ce l-a supărat pe Cozma. La volanul maşinii sale, acesta a pornit după victimă, conducând cu viteză pe străzile Iaşului. La un moment dat, bolidul său a fost implicat într-un accident însă Cozma nu s-a lăsat şi a continuat să îl urmărească pe şofer.

Când l-a ajuns, a lovit cu o bâtă în portiera maşinii acestuia, scenă ce a avut loc într-o intersecţie aglomerată. În timpul cercetării, Cozma a despăgubit persoana vătămată şi a recunoscut agresiunea. El a mai fost condamnat, în trecut, pentru un furt comis în Germania.

Faptele sale vor fi judecată de către magistraţii Judecătoriei Iaşi.

Recomandări

O bere făcută în Iaşi ajunge pe masa japonezilor

Producătorii berii „Capra Noastră“ din Iaşi au exportat primele loturi de marfă în Asia de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *