joi , 15 noiembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Şicană în trafic, finalizată cu o bâtă-n portieră. Totul după ce un șofer cu BMW s-a supărat după ce a oprit neregulamentar

Un bărbat din Iaşi este judecat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce s-a răzbunat pe un şofer care i-a reproşat că a încălcat normele rutiere.

Ionuţ Cozma ar fi comis fapta în mai 2018, atunci când, în timp ce se afla într-o localitate limitrofă Iaşului a oprit pe un drum pentru ca în maşina sa, BMW X5, să urce o persoană, scrie adevarul.ro.

Un alt şofer a claxonat şi i-a reproşat că a oprit fără să semnalizeze, fapt ce l-a supărat pe Cozma. La volanul maşinii sale, acesta a pornit după victimă, conducând cu viteză pe străzile Iaşului. La un moment dat, bolidul său a fost implicat într-un accident însă Cozma nu s-a lăsat şi a continuat să îl urmărească pe şofer.

Când l-a ajuns, a lovit cu o bâtă în portiera maşinii acestuia, scenă ce a avut loc într-o intersecţie aglomerată. În timpul cercetării, Cozma a despăgubit persoana vătămată şi a recunoscut agresiunea. El a mai fost condamnat, în trecut, pentru un furt comis în Germania.

Faptele sale vor fi judecată de către magistraţii Judecătoriei Iaşi.

Recomandări

Elevă supraponderală, bătută şi umilită de colegii de școală (VIDEO)

Scene revoltătoare filmate într-o şcoală din Ploieşti. O elevă supraponderală a fost bătută cu pumnii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *