vineri , 23 octombrie 2020 1:21 am
Iasi booked.net
-1°C

UPDATE. Și bătut, și amendat! Jandarmii și-au făcut „datoria”: nu s-au lăsat până nu i-au învinețit tot corpul

Un tânăr de 34 de ani, din Botoșani, afirmă că a fost bătut cu sălbăticie de jandarmi după ce a avut o altercație verbală cu vânzătoarea de la o shaormerie din centrul orașului.

 

^

Întâmplarea a avut loc duminică. Tânărul recunoaște că a avut un conflict verbal cu vânzătoarea care refuza să îl servească. Aceasta a chemat jandarmii care l-au încătușat și l-au dus la secție. Pe drum, spune botoșăneanul, au început loviturile.

„Ieri (duminică) la orele 16:30, eram la o shaormerie în Botoșani și îi spuneam vânzătoarei că nu are dreptul sa nu mă servească. La care ea a sunat la jandarmerie. Au venit, m-au încătușat și m-au băgat în dubă. În drum spre secție unul stătea cu piciorul pe capul meu și altul mă lovea repetat cu bastonul. În mașină am fost bătut și la secție amendat cu 500 de lei după care am luat maxi taxi spre casă”, a declarat pentru Info IAȘI victima.

Vânătăile lăsate pe corpul tânărului sunt de-a dreptul șocante.

„Poate am exagerat puțin verbal, cerându-mi dreptul de a fi servit. Nu pot spune de ce au folosit asemenea violență”, mai spune botoșăneanul.

Tânărul bătut de jandarmi a depus o plângere la Poliție. El așteaptă eliberarea certificatului medico-legal care să confirme agresiunea și spune că este decis să-i acționeze în judecată pe cei care l-au agresat.

 

Poziția Jandarmeriei Botoșani

„Referitor la acuzațiile postate pe Facebook, privind agresarea fizică a unui bărbat din municipiul Botoșani în după-amiaza zilei de 3 iunie 2018, facem următoarele precizări:

La data respectivă, în jurul orelor 15.00, un echipaj de jandarmi s-a deplasat, în urma unui apel telefonic, la un local tip fast-food de pe Bulevardul George Enescu, în apropierea intersecției cu strada Primăverii, unde se sesiza faptul că un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice aduce injurii personalului de serviciu și dezlipește afișele lipite pe geamuri. Sesizarea s-a confirmat, jandarmii identificând un bărbat aflat în stare de ebrietate, care discuta cu personalul de serviciu.

Deoarece a opus rezistență în momentul conducerii la autospeciala de serviciu pentru stabilirea identității, bărbatul a fost încătușat și transportat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei, după care i s-a permis să plece.

Menționăm faptul că, din momentul interceptării și până când a plecat de la sediul inspectoratului, bărbatul nu a fost agresat în niciun fel de echipajul de jandarmi. Jandarmii au observat pe gâtul bărbatului o excoriație, anterioară momentului intervenției în urma apelului telefonic.”

reclama adnow

Recomandări

Posturi vacante la Jandarmeria Iași!

  Starea de alertă a creat locuri de muncă în anumite domenii, unde este nevoie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *