vineri , 22 octombrie 2021 12:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

 „Senior IT” – atelier practic de dezvoltare a abilităților digitale în rândul persoanelor vârstnice

Astăzi, 6 februarie 2020, de la ora 10.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, având ca partener Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi, prezintă în cadrul proiectului Senior IT un atelier practic de dezvoltare a abilităților digitale pentru utilizarea tabletelor și a noii generații de telefoane mobile.

Organizatorii își propun  să dezvolte în cadrul acestei întâlniri abilitățile de scriere și căutare a datelor dorite pe internet, în rândul persoanelor vârstnice.

Proiectul „Senior IT” își propune să inițieze seniorii din comunitatea ieșeană în folosirea calculatorului, cu accent pe creșterea competențelor de comunicare ale acestora cu alți seniori dar și cu membrii familiei aflați în străinătate.

Reprezentanții bibliotecii vor expune beneficiile utilizării serviciilor Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași. Activitatea se va desfășura la sediul Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi.

Recomandări

Minicipalitatea va reabilita termic 14 unități școlare

Proiectele de infrastructură rămân o prioritate pentru municipalitatea ieșeană. În perioada următoare, Primăria Municipiului Iași …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *