luni , 21 septembrie 2020 12:19 am
Iasi booked.net
-1°C

Senatorul pozitiv care a băgat Guvernul în carantină, scrie din spital despre parcări

Senatorul Vergil Chiţac, primul senator român depistat pozitiv, pare să nu aibă nicio problemă. Internat la infecţioase, scrie pe reţelele de socializare despre parcările din Constanţa.

„Într-o mare de tristețe, iată că am primit și o veste bună: Regulamentul Parcărilor Publice din Constanța a fost anulat definitiv astăzi în instanță. O imensă nedreptate înlăturată de judecători și o mare victorie a echipei Constanța Altfel, de care sunt foarte mândru și căreia îi mulțumesc pentru tot ceea ce face pentru orașul nostru, relatează despre subiect newsmaker.ro.

În altă ordine de idei, țin să mulțumesc tuturor acelora care m-au sprijinit în această perioadă extrem de delicată, începând cu familia și cu echipa medicală. Un gând și pentru cei care m-au atacat vehement în media și care îmi dau ocazia să îmi demonstrez documentat nevinovăția (dacă nu cumva i-am convins deja) și bunele intenții în cel mai scurt timp. Multă sănătate tuturor!”, a scris Chiţac. Parlamentarul nu a stat în autoizolare, deşi fusese în Belgia, în schimb a fost la o petrecere de 8 martie cu 400 de persoane şi ulterior la şedinţa PNL. Ulterior, premierul Ludovic Orban a intrat în autoizolare din cauza senatorului.

Recomandări

Au apărut cinci noi focare de coronavirus în județul Iași

Direcția de Sănătate Publică Iași informează cu privire la apariția unor noi focare CoVid-19 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *