vineri , 20 septembrie 2019 1:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Semimaraton Iași 2019 aduce modificări în traficul rutier

Primăria Municipiului Iași a emis o dispoziție care cuprinde măsurile necesare bunei desfășurări a evenimentului „Semimaraton Iași 2019”. Manifestarea va avea loc pe 21 aprilie și este organizată de  asociațiile „Salvați Copiii Iași”, „Rotary Club Iași-Copou” și de Primăria Municipiului Iași.

Astfel, pentru desfășurarea curselor (semimaraton, cross 10 km, cross 5 km, cross popular, cross al copiilor), s-a dispus restricționarea/închiderea circulației rutiere în data de 21 aprilie, între orele 04.00-14.00, pe următoarele artere: Piața Palatului Culturii (start)- bd Ștefan cel Mare și Sfânt- str.Arcu-str.G.Muzicescu- bld.Carol I- Aleea Grigore Ghica Vodă-întoarcere în fața Rondului Agronomiei- Aleea Grigore Ghica Vodă- Parcul Expoziției- Aleea Grigore Ghica Vodă- Stadionul „Emil Alexandrescu”- Aleea Grigore Ghica Vodă- bld.Carol I- str.G.Muzicescu- str.Arcu- bd Ștefan cel Mare și Sfânt- Piața Palatului Culturii (sosire).

Tronsoanele pe care se interzice circulația rutieră, în funcție de necesități, sunt următoarele: str.Anastasie Panu (între str.Palat și str.Achim Stoia), bld.Ștefan cel Mare și Sfânt, str.Arcu (între str.G.Muzicescu și Piața Unirii), str.G.Muzicescu, bd.Carol I, aleea Grigore Ghica Vodă. În schimb, pe traseul semimaratonului nu va fi oprită circulația mijloacelor de transport public în comun.

Organizatorii vor lua toate măsurile pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță, iar pentru deplasarea participanților se va utiliza prima bandă de circulație sau benzile din mijloc, pe străzile menționate mai sus. Pe traseele avizate, participanții vor fi însoțiți de organizatori și de echipaje ale Poliției care vor dirija circulația rutieră, funcție de necesități. Pentru orice eveniment rutier, și nu numai, cauzat de desfășurarea evenimentului, organizatorul este direct răspunzător.

Detalii despre cursele propuse de organizatori în cadrul „Semimaraton Iași 2019”, aici:

Recomandări

Decanul Facultăţii de Medicină Dentară din Iași transmite că există un mare deficit de asistenți medicali stomatologi

Decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF “Gr.T. Popa” din Iaşi, Norina Consuela Forna, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *