joi , 21 octombrie 2021 8:30 am
Iasi booked.net
-1°C

Semafoare şi alveole pentru staţiile de transport în comun în Valea Lupului

Problema circulaţiei rutiere pe traseul Iaşi-Leţcani, în dreptul localităţii Valea Lupului, se poate rezolva doar printr-un protocol încheiat între primăriile din Valea Lupului şi Iaşi.

Afirmaţia a fost făcută de prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu, în contextul manifestărilor organizate cu prilejul Zilei instituţiei prefectului.

Marian Şerbescu a arătat că pe drumul european 85 soluţia de durată o reprezintă pasarelele pietonale care vor rezolva problema fluidizării traficului, dar şi asigurarea securităţii pietonilor, scrie radioiasi.ro.

„Doar pasarelele vor rezolva problema din Valea Lupului. Ca o soluţie pe termen termen scurt, s-a decis montarea de semafoare la toate cele trei treceri din Valea Lupului şi vor fi create nouă alveole pentru staţiile de transport în comun”, a declarat Marian Şerbescu.

Prefectul de Iaşi a spus că E 85, în dreptul localităţii Valea Lupului, se află în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi.

La ieşirea din Iaşi, semafoarele care sunt pe partea dreaptă a drumului vor fi achiziţionate şi montate de Primăria Valea Lupului, iar pentru cele de pe partea stângă a şoselei, cheluielile vor reveni Primăriei Iaşi.

Recomandări

Opera Națională Română din Iași a făcut primii pași spre o colaborare cu renumita Operă din Duseldorf

Opera Națională Română din Iași a făcut primii pași spre o colaborare cu renumita Operă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *