joi , 9 decembrie 2021 5:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

SELFIE-ul pe TREN a mai făcut o victimă. Un minor se află internat în STARE GRAVĂ la Iași

Un băiat de 15 ani a fost transportat aseară de la Bacău la Spitalul de Copii din Iași în stare extrem de gravă. Minorul a suferit o electrocuție pe aproximativ 80 la sută din suprafața corpului după ce s-a urcat pe un vagon de cale ferată. În acest moment adolescentul este intubat și ventilat mecanic.

Alina Belu, manager Spital de Copii Sf. Maria Iași:

”Aseară, a fost îndreptat un transfer către noi, un transport cu elicopterul. Un pacient de 15 ani de sex masculin cu electrocuție, prezintă cu arsură pe o suprafață de 80 la sută din suprafața corpului, este un pacient extrem de grav, este intubat, ventilat mecanic, s-a intervenit de către echipa de chirurgie plastică. După 12 ore de intervenție s-a excizat o suprafață de 15 la sută din arsură. Pe această cale, facem din nou un apel având în vedere că sunt cazuri lunare de către un copil/adolescent care se urcă pe un vagon de tren, locomotivă, electrocuția cu voltaj mare duce la deces. Pentru o secundă de faimă poți să-ți pierzi viața.”

Medicii au făcut încă o dată apel la părinți să-și supravegheze copii care se joacă în apropierea liniei de cale ferată, căci un moment de faimă, le poate aduce acestora sfârșitul sau își pot pierde definitiv funcțiile motorii.

Recomandări

Tânărul din Bacău care s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagon, a murit după o lună în spital

Adolescentul de 15 de ani din Bacău, care s-a electrocutat după ce s-a urcat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *