luni , 17 mai 2021 4:07 am
Iasi booked.net
-1°C

Șeful mafiei rusești: El este ultimul supraviețuitor din vechea gardă sovietică

Celebrul mafiot rus a supraviețuit mai multor tentative de asasinat în urma războaielor interne din lumea interlopă, în special in anii 90.

Boris Nayfeld este ultimul sef al Mafiei Rusesti din vechea garda, scrie presa din USA. Acesta a fost arestat recent, dupa ce a incercat sa obtina bani de la mai multe firme sub forma de santaj.

Poreclit „Biba”, Boris Nayfeld a emigrat in New York in anii 60, urcand repede in rang in cadrul Mafiei Rusesti, din care a facut parte de cand a ajuns in USA si pana astazi. Acesta a ajuns la putere in anii 80, cand a preluat rolul de lider dupa ce fostul cap a fost arestat si incarcerat pentru 7 ani.

Biba a mai stat de 3 ori la inchisoare, pentru diferite infractiuni, iar acum va primi o sentinta destul de mica, avand in vedere ca are deja peste 70 de ani.

Acesta este considerat ultimul sef mafiot din vechea garda, din epoca de aur a Mafiei Rusesti, ce dateaza din timpul Uniunii Sovietice, si a supravietuit mai multor tentative de asasinat in urma razboaielor interne din lumea interlopa, in special in anii 90, scrie sport.ro

Recomandări

Vaccinul Johnson and Johnson a fost acceptat din nou în SUA

O comisie consultativă a Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din SUA a recomandat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *