miercuri , 12 august 2020 11:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

Șeful DNA Ploiești a demisionat

Procurorul şef al Serviciului teritorial Ploieşti, Lucian Onea, a transmis conducerii DNA o cerere de eliberare din funcţia de conducere pe care o deţine, având în vedere situaţia ivită ca urmare a anchetei demarate împotriva sa, se arată într-un comunicat remis marţi de agenţia anticorupţie.

 

^

Lucian Onea susţine că a luat o astfel de decizie pentru a nu afecta credibilitatea şi prestigiul instituţiei şi pentru a nu crea o vulnerabilitate la nivelul Serviciului Teritorial Ploieşti, arată Epoch Times.

În cererea menţionată, Lucian Onea apreciază că acuzaţia care îi este adusă, de participaţie improprie la complicitate la infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare în dosarul aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie “este total nefondată şi nu are corespondent în realitate”.

Cererea a fost transmisă Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Lucian Onea a fost în această dimineaţă la Parchetul General. Procurorii l-au citat pentru a lămuri mai multe aspecte în ancheta în care fostul deputat Vlad Cosma acuză DNA Ploieşti de abuzuri şi de fabricarea unor probe în mai multe anchete.

reclama adnow

Recomandări

După protestele din ultimele zile, Guvernul Libanez a demisionat

Decizia a venit la mai puțin de o săptămână de la explozia devastatoare din Beirut, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *