marți , 24 noiembrie 2020 2:35 am
Iasi booked.net
-1°C

Șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar Bucureşti, prof. Ovidiu Băjenaru, a murit infectat cu noul coronavirus

Şeful Secţiei Neurologie II a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, profesorul Ovidiu Băjenaru, a murit, a anunţat joi conducerea unităţii medicale. Medicul fusese internat în urmă cu o săptămână la Institutul Matei Balş din Capitală, după ce se îmbolnăvise de Covid-19.

„Tuturor celor cunoscuţi, dar mai ales nouă, personalului medical al SUUB şi, în mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil să vorbim la trecut despre omul, medicul şi profesorul Ovidiu Alexandru Băjenaru. Cu imensă părere de rău, inevitabilul s-a întâmplat şi domnul profesor Ovidiu Băjenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent în continuare prin urmaşii lui profesionali. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, afirmă conducerea unităţii medicale, relatează digi24.ro.

Medicul Ovidiu Băjenaru, în vârstă de 63 de ani, s-a stins din viaţă la Institutul Matei Balş din Capitală, unde se afla internat de mai bine de o săptămână, fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Ovidiu Băjenaru era şeful clinicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. De asemenea, a ocupat în perioada 2000-2004 şi funcţia de prodecan al Facultăţii de Medicină „Carol Davila” din Bucureşti.

Începând cu anul 2011, Ovidiu Băjenaru a devenit Director al Departamentului 6 – Neuroştiinţe Clinice din UMF „Carol Davila” Bucureşti – Facultatea de Medicină, fiind reales în 2015.

Recomandări

Un copil de 12 ani infectat cu COVID a fugit dintr-un centru de plasament din Iași

Alertă în Iaşi, după ce un băiat de 12 ani dintr-un centru de plasament al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *