vineri , 25 septembrie 2020 12:55 pm
Iasi booked.net
-1°C

Șef de Poliție prins de radar cu peste 100 km/h în localitate. Nu i s-a făcut niciun dosar

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Dumitru Bîltag, este cercetat de Direcția Control Intern din cadrul Poliției Române, au declarat surse din Poliție pentru ziarul Libertatea.

Verificările vin după ce, în urmă cu o săptămână, ziarul a publicat o înregistrare în care șeful IPJ Mureș a fost surprins de agenții de la Rutieră în timp ce conduce cu peste 100km/h în localitate. Deși înregistrarea datează de mai bine de două luni, pe numele polițistului nu a fost înregistrat niciun dosar de contravenție.

„Cazul șefului IPJ Mureș, Dumitru Bîltag, este verificat acum de cei de la Direcția Control Intern. Inițial, s-a spus de către anumite sindicate din Poliție că filmulețul a fost șters de pe RADAR, dar nu este așa. El a intrat în posesia celor care fac verificări în acest moment”, au declarat surse din Poliție pentru ziarul Libertatea.

Dumitru Bîltag a intrat în atenția superiorilor după ce pe 2 septembrie Libertatea a publicat imagini cu mașina șefului IPJ Mureș surprinsă de radar în timp ce conducea cu peste 100 km/h în localitate. Potrivit polițistului care se aude pe înregistrare, șeful IGP Mureș nici nu oprește la semnalele celor de la Rutieră.

El a recunoscut că este mașina lui, dar a spus că nu a primit nicio notificare de la colegii de la Rutieră în care să fie anunțat că a încălcat regulile de circulație. De asemenea, el a mai precizat că nu a văzut echipajul de poliție.

Recomandări

Dosar penal pentru adolescenta care a plecat la mare fără să aștepte rezultatul testului COVID-19

Poliţiştii din Vaslui au deschis dosar penal in rem în cazul tinerei care a plecat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *