joi , 2 decembrie 2021 9:25 am
Iasi booked.net
-1°C

Sediul SRI Iași intră în reparații

Serviciul de informații va investi circa două milioane euro, bani care au fost obținuți de la Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operațional Regional.

Contractul a fost semnat încă din luna august 2018, dar SRI a lansat licitația de proiectare și execuție abia luni, 18 noiembrie 2019. Totuși, a mai existat o tentativă de a atribui contractul în primăvara acestui an, dar licitația a fost anulată. Față de prima procedură, prețul a crescut cu 1,3 milioane lei până la concurența sumei de 8,31 milioane lei, informează apix.ro.

Lucrările se vor axa pe decopertarea marmurei/travertinului şi izolarea termică a faţadelor, înlocuirea tâmplăriei, montarea de panouri solare, climatizarea spaţiilor de birouri, reabilitarea instalaţiei electrice de iluminat, instalarea unor sisteme de management integrate şi a două staţii de încărcare autovehicule electrice.

Clădirea în care funcţionează SRI Iaşi a fost proiectată în 1993 şi dată în folosinţă în 1997. Imobilul are un regim cu subsol, parter şi 5 etaje, iar structura este constituită din cadre de beton armat, cu închideri perimetrale din zidărie de BCA placată cu plăci de marmură.

Termenul până la care companiile interesate pot depune oferte este 9 decembrie.

Recomandări

Iașul a primit bani de la Guvern pentru energia termică

Executivul a aprobat, în ședinta de joi, 11 noiembrie, alocarea unor sume din Fondul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *