marți , 18 mai 2021 5:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ședință la Palatul Victoria între Chirica, Alexe și Orban

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica și ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, au avut marți, 26 mai 2020, o serie de întâlniri la nivel guvernamental.

Cei doi lideri ieșeni au prezentat Prim-Ministrului Ludovic Orban cele mai importante proiecte ale Iașului și Regiunii de Nord-Est care necesită finanțare și implementare rapidă.

Am avut discuții aplicate, cu proiectele pe masă, cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Victoria. Ulterior, alături de Costel Alexe și Vasile Asandei, directorul ADR Nord-Est, am stabilit un calendar de lucru și cu ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș. La ultima întâlnire, proiectele mari de infrastructură ale Iașului și ale Regiunii de Nord-Est au fost analizate împreună cu Lucian Bode, ministrul Transporturilor.”, a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași.

Din păcate, Iașul și Regiunea de Nord-Est au fost ocolite de mari investiții în ultimii 30 de ani, de parcă cei de la București au vrut să ne pedepsească. Acest comportament iresponsabil s-a accentuat după plecarea mea din PSD, pentru că am sancționat public derapajele conducerii acestui partid. Avem acum șansa unei relansări a Iașului drept promotor al dezvoltării economice regionale, printr-o colaborare strânsă cu premierul Ludovic Orban și miniștrii cabinetului său.”, a mai spus Mihai Chirica.

Detalii și mai multe informații despre lista de proiecte de investiții discutate cu premierul Orban și miniștrii Fondurilor Europene și Transporturilor vor fi prezentate într-o conferință de presă, organizată la Iași la sfârșitul acestei săptămâni.

Recomandări

Noi măsuri adoptate de CJSU Iași

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași, constituit prin Ordinul nr. 186/05.05.2021 al Prefectului județului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *