vineri , 3 decembrie 2021 11:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ședință de Consiliu Județean în premieră la “Bojdeuca Ion Creangă” din Țicău

Plenul Consiliului Judeţean Iaşi a fost convocat în ședință ordinară, în data de 25 aprilie 2018, de la ora 10:00, în premieră, în curtea Bojdeucii din Ţicău.

O nouă reuniune a consilierilor judeţeni a fost anunţată pentru poimâine. Şedinţa ordinară din luna aprilie dă startul desfăşurării acestor întruniri în alte spaţii decât Casa Pătrată, unde se ţin de obicei. Ca urmare, poimâine consilierii se vor întâlni la Bojdeuca „Ion Creangă“, unde însă singurul loc potrivit pentru cei 37 de membri ai Consiliului şi şefi sau reprezentanţi ai instituţiilor subordonate pare să fie amfiteatrul în aer liber, scrie ziaruldeiasi.ro.

Pe ordinea de zi figurau ieri 16 proiecte de hotărâre. În debutul şedinţei, consilierii vor vota înlocuirea colegului lor Liviu Brătescu, acum membru în Consiliul de Administraţie al TVR, cu liberala Raluca Vartic.

Noua organigramă a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Populaţiei şi numirea temporară la conducerea Bibliotecii Judeţene a actualului manager sunt alte două proiecte care vor fi supuse votului în curtea bojdeucii.

Vezi AICI celelalte proiecte aflate pe masa consilirilor județeni!

Recomandări

Toate unitățile de învățământ din Iași își vor desfășura activitatea cu prezență fizică

Prin raportare la rata de vaccinare și incidența din 3 decembrie 2021, toate unitățile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *