miercuri , 8 decembrie 2021 2:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Se primesc solicitările pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței

Direcția de Asistență Socială a început primirea solicitărilor pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței.

În acest an, limitele de venituri pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinței cu agent termic în sistem centralizat sunt: 0 – 786 lei/membru de familie pentru familii; 0 – 1.082 lei pentru persoana singură.

Compensația se acordă prin acoperirea unui procent din consumul real de agent termic, în funcție de venitul mediu pe membru de familie sau persoană singură.

Pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinței cu gaz metan, energie electrică, lemne sau combustibili solizi, limitele de venit sunt 0 – 750 lei/membru de familie. Compensația este o sumă fixă, în funcție de venitul mediu pe membru de familie sau persoana singură, dar nu mai mult de consumul lunar efectiv, conform nordestnews.ro.

Cererea și declarația pe proprie răspundere, însoțite de actele doveditoare privind identitatea, veniturile și starea de proprietate/închiriere/folosință, se depun la sediul Direcției de Asistență Socială Iași, din strada Mitropolit Varlaam, nr. 54, în intervalul orar 8:30 – 12:30, în zilele de luni și marți, respectiv în intervalul orar 12:00 – 16:00 în ziua de joi.

Recomandări

Omicron încă nu a ajuns în România

În România încă nu a fost semnalată prezenţa noii tulpini a coronavirusului, iar numărul cazurilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *