vineri , 3 decembrie 2021 11:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Se lucrează la drumul județean 281: Spinoasa – Belcești

Se lucrează la drumul județean 281: Spinoasa – Belcești. Drumul a fost betonat și urmează a fi modernizată trecerea la nivel cu calea ferată, anunță reprezentanții Consiliului Județean.

Acum se reabilitează și modernizează podul care traversează râul Bahlui. Constructorul reface consola trotuarelor, înlocuiește stratul de uzură de pe pod și rosturile de dilatație ale acestuia. Pentru ”Modernizare drum județean DJ 281: Spinoasa – Belcești, km.10+804 – 12+074” suma alocată de Consiliul Județean este de 2 495 133 lei, inclusiv TVA.

Pe DJ 208, Heci (intersecție DJ208) -Tătăruşi-Iorcani-limită jud. Suceava, în lungime 12,5 km, se lucrează la casetarea și lărgirea drumului. Pentru colectarea și evacuarea apelor provenite din precipitații vor fi realizate șanțuri betonate și rigole. Constructorii vor reface aproape 11 mii de mp de trotuare, toate căile de acces la proprietăți și vor reamenaja stațiile de autobuz.
Valoarea totală a contractului este de 24 963 554,63 lei, bani guvernamentali alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Recomandări

Au început lucrările la extinderea sistemului de termoficare în zona Bucium

Municipalitatea continuă lucrările de modernizare a sistemului de termoficare din Iași. Astfel, începând de astăzi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *