joi , 9 iulie 2020 8:45 pm
Iasi booked.net
-1°C

Se întâmplă la Timișoara!

Clădirile istorice din Timişoara care au fost renovate de proprietari vor beneficia gratuit de iluminare arhitectonică nocturnă, a anunţat, marţi, primarul Nicolae Robu.

“Acei proprietari din Piaţa Unirii au cheltuit şi au refăcut faţadele. Ca răsplată pentru că au înţeles că trebuie să-şi facă datoria faţă de oraş, noi îi premiem, iar noaptea va fi şi mai frumoasă Piaţa Unirii, odată cu iluminatul arhitectonic. La fel vom face şi în Piaţa Victoriei, când vor fi gata clădirile, dar şi în Piaţa Libertăţii”, a declarat Nicolae Robu, care a precizat că banii necesari vor fi alocaţi de la bugetul local.

Potrivit edilului, nu vor beneficia de această facilitate unele imobile din Piaţa Victoriei, cunoscută şi ca Piaţa Operei, ale căror proprietari nu au reparat faţadele şi sunt în proces cu municipalitatea. În prezent, doar clădirile de pe latura vestică a pieţei sunt în curs de renovare, cele de pe partea opusă rămânând în continuare neîngrijite, scrie agerpres.ro.

loading...

Recomandări

Camera de Comerț și Industrie și Compania Iulius propun cea mai mare dezvoltare mixtă din Europa, o investiție de peste 2,87 Miliarde de Euro

Camera de Comerț și Industrie a României și compania IULIUS propun un proiect amplu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *