miercuri , 29 ianuarie 2020 3:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Se fac restricții în trafic pentru mașinile lente și grele

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi, 28 februarie, va fi și un proiect de hotărâre care modifică și completează un act normativ aprobat de aleșii local în luna august a anului trecut. Documentul reglementează modul în care se derulează susţinerea examenelor şi pregătirea practică a persoanelor pentru obţinerea permisului de conducere, circulaţia maşinilor de aprovizionare, vehiculelor grele, utilajelor de construcţii, camioanelor, remorcilor si semiremorcilor, la orele de vârf pe principalele artere de circulație, dar și amenzile pentru persoanele care nu respectă aceste reglementări.

Astfel, se va interzice susţinerea examenelor şi pregătirea practică a persoanelor pentru obţinerea permisului de conducere, circulaţia maşinilor de aprovizionare, vehiculelor grele, utilajelor de construcţii, camioanelor, remorcilor si semiremorcilor, în intervalele orare 07.00 – 09.00 şi 16.00 – 18.00, pe următoarele artere de circulație: şoseaua și strada Păcurari, bulevardul Independenţei, bulevardul Carol, strada Sărărie, strada Elena Doamna, strada A. Panu, strada Palat, strada Sfântul Lazăr, strada Smârdan, bulevardul Tudor Vladimirescu, strada Vasile Lupu, strada Gărli, strada Râpa Galbenă, strada Nicolina, şoseaua Nicolina, bulevardul Ţuţora, strada si şoseaua Bucium.”, scrie curierul-iasi.ro.

Potrivit noului proiect de hotărâre, nerespectarea prevederilor prezentei hotărâri constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 1.000 lei — 2.500 lei. Sancțiunile vor fi aplicate de personalul Poliţiei Locale laşi. Totodată, contravenientul poate achita în termen de cel mult 15 zile de la data înmânării / comunicării procesului verbal de constatare a contravenţiei, jumătate din minimul amenzii prevăzute de actul normative, agentul constatator făcând mențiune despre această posibilitate în procesul verbal

Recomandări

Activități informative la liceul Grigore Moisil din Iași în cadrul proiectului „Impact – Stop bullying”

În cursul zilei de luni, polițiștii ieșeni au desfășurat două activități informative la Liceul Teoretic de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *