marți , 27 iulie 2021 11:41 am
Iasi booked.net
-1°C

Scrisoare primită de mama Luizei Melencu de la un deţinut din Craiova: „Fata nu este moartă”

Mama Luizei Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în luna aprilie, în Caracal, despre care criminalul Gheorghe Dincă a spus că ar fi ucis-o, a primit, astăzi, o scrisoare de la un deţinut aflat în penitenciarului Craiova.

Potrivit observator.ro, deţinutul i-a explicat mamei Luizei, în scrisoare, că ‘garantează cu viaţa’ faptul că fata nu este moartă.

‘Vă rog, fiţi tari şi optimiste! Încă de la început vă pot spune să staţi liniştite şi să nu vă mai gândiţi că Luiza este decedată. Nu este decedată şi o să vină şi ziua aia frumoasă când veţi fi toate la masă.

Vă jur că o să o găsească. Avantajul este că e în viaţă. Aş avea mai multe de spus, draga mea, dar nu pot. În schimb, te asigur că fata nu e moartă. Am curaj să garantez cu viaţa mea că Luiza nu e moartă. Eu sunt în puşcărie şi sunt din Caracal

V-am văzut cu bunicul la Antena 1 şi v-am văzut aşa distruse de durere şi de aia v-am scris şi vă pot spune cu garanţia vieţii mele că Luiza nu e moartă şi o să vedeţi că inima nu v-a înşelat când a zis că nu e moartă.

Eu am avut o prietenie mai depărtată cu el, că îi mai vindeam cabluri de cupru, bormaşini şi aparate de sudură şi m-am mai dus pe la el prin curte.

O ştiu şi pe fie-sa Daniela, dar ultima dată când am fost pe acolo era în 2014. Vă rog din sufletul meu să nu vă mai consumaţi şi nu vă mai gândiţi că e moartă. Vă rog, nu mă băgaţi pe mine în acest incident că nu vreau să fiu luat pe la DIICOT, dar aşteptaţi.

Recomandări

O nouă propunere de aprobare a bugetului municipiului Iași

Primarul Mihai Chirica a trimis o scrisoare deschisă cu privire la aprobarea bugetului. „Stimați consilieri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *