miercuri , 3 iunie 2020 12:58 am
Iasi booked.net
-1°C

„Scorpionii Albaștri” și aliații lor au luminat cerul la ultimele trageri cu tunurile antiaeriene. Imagini superbe

„Scorpionii albaștri” și aliații lor din Grupul de Luptă din Polonia au desfășurat pentru ultima dată trageri cu tunurile antiaeriene de 2×35 mm „Oerlikon” din dotare, anunță Observatorul Militar.

Evenimentul a avut loc în ultimele zile și nopți, deși exercițiul de antrenament în teren de nivel Battle Group s-a terminat încă de săptămâna trecută, cu succes.

Cu toate că exercițiul de antrenament în teren de nivel Battle group s-a terminat săptămâna trecută cu succes, misiunea Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Scorpionii Albaștri.” și a aliaților acestora din Grupul de Luptă Polonia nu s-a terminat.

În ultimele zile și nopți, aceștia au desfășurat, pentru ultima dată, trageri cu tunurile antiaeriene de 2x35mm „Oerlikon” din dotare.

Alături de ei au fost și partenerii lor din baza de la Bemowo Piskie, care au desfășurat trageri cu tancurile M1 „Abrams”, transportoarele blindate „Bradley”, obuzierele autopropulsate de 155mm „Paladin”, lansatoarele de rachete de 155m „Vulkan” precum și cu lansatoarele portabile anti-tanc „Javelin””, scrie pagina Observatorul Militar pe Facebook.

loading...

Recomandări

Șoferi moldoveni de tir, blocați în Polonia

Zece șoferi de TIR sunt abandonați în Polonia, fără bani și mașini. Disperați, ei transmit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *