marți , 26 ianuarie 2021 2:14 am
Iasi booked.net
-1°C

Școlile sunt închise până pe 22 martie, însă perioada s-ar putea prelungi până după Paște

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, va organiza luni, 16 martie, la ora 11.00, o videoconferință de presă. Monica Anisie va susține o declarație de presă în care va arăta care sunt ultimele măsuri legate de școală.

Ministerul Educației și Cercetării anunță că, în contextul epidemiei de coronavirus, în perioada următoare, va organiza declarații și conferințe de presă în sistem de videoconferință.

Școlile sunt închise până pe 22 martie, însă perioada s-ar putea prelungi până după Paște, în contextul decretării stării de urgență în România de către președintele Klaus Iohannis începând de luni, 16 martie.

Monica Anisie a spus că școlile rămân închise până după Paște, cât e anunțată starea de urgență. ”Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a școlilor, dar în perioada de stare de urgență școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște școlile sunt închise”, a declarat Monica Anisie pentru HotNews.ro.

Recomandări

Veşti proaste pentru românii care vor să meargă în Marea Britanie: Şi test negativ, şi izolare 10 zile

Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile britanice au anunțat noi măsuri privind condițiile de intrare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *