vineri , 28 februarie 2020 4:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

Scene dramatice, în sediul IPJ Bacău, după ce un polițist a scos pistolul și a început să facă reproșuri

Scene dramatice, azi dimineaţă, în sediul IPJ Bacău, după ce un agent principal de la Rutieră, agitat şi incoerent, a scos pistolul în Inspectorat, spunându-le colegilor că sunt manipulatori.

După ce a dirijat traficul, poliţistul Sorin Movileanu a intrat în sediul IPJ Bacău cu pretextul să se încălzească. La un moment, agentul a mers între etaje şi a scos arma din dotare. Poliţistul a fost liniştit de chestorul Inspectoratului, care l-a sunat şi l-a convins să renunţe la gest. Acum, tânărul agent, absolvent al Școlii de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, este la audieri, scrie observator.tv.

Iată ce au declarat reprezentanții IPJ Comunicatul IPJ Bacău, după incidentul de astăzi.

Astăzi, în jurul orei 09.00, un agent principal de poliție, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent.

Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanșat procedurile specifice, iar în urma discuțiilor purtate, polițistul a predat armamentul din dotare.

În acest moment, cel în cauză este sub supravegherea personalului abilitat, iar în cauză s-a demarat o anchetă internă.

Precizăm că agentul este absolvent al Școlii de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016.  De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Recomandări

Coronavirusul a creat isterie la Bacău! Sute de elevi scoși în stradă

Isterie în centrul Bacăului, după ce autorităţile locale au decis să transforme căminul Colegiulului Tehnic …

One comment

  1. A fumat legale prostu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *