duminică , 26 septembrie 2021 2:01 am
Iasi booked.net
-1°C

Scandal și bătaie la alegerile de la Timișoara

Scandal cu îmbrânceli și acuzații, în fața clădirii în care se derulează astăzi alegerile pentru conducerea filialei PNL Timișoara.

Scandalul ar fi izbucnit după ce mai mulți liberali nu au fost lăsați să intre în sală.

Aceștia îi acuză pe organizatori că vor să măsluiască de fapt acest scrutin, astfel încât să iasă președinte Cosmin Tabără, un susținător al lui Florin Cîţu.

Inclusiv unul dintre candidați nu a putut să intre în sală.

Zeci de persoane au venit aici unde astăzi au loc alegerile pentru președinția PNL Timișoara. Aceștia au iscat un adevărat scandal, după ce forțele de ordine nu le-a permis accesul, deoarece aceștia nu figurau pe liste. Intrarea la aceste alegeri s-a făcut pe bază de brățară. Curios este faptul că unul dintre candidați nu avea această brățară care îi permitea acces, motiv pentru care, nu a fost lăsat să intre. De aici, până la o adevărată ambuscadă, nu a fost decât un pas. În plus, în urma îmbrâncelilor între forțele de ordine, polițiști, susținătorii candidaților PNL s-a lăsat cu zgârieturi, s-au lovit, s-au îmbrâncit, au fost chiar și răniți, e adevărat, nu grav. În cele din urmă, cu mai multe îmbrânceli, a reușit să intre Claudia Chira, care a luat și cuvântul. Cert este că președintele PNL Timiș, Alin Nica le-a permis în cele din urmă acestora accesul. Scandalul s-a mutat însă, în sala unde au loc alegerile. Cu greu, polițiștii au reușit să îi potolească”, a transmis Andreea Borboros, reporter Antena 3.De asemenea, Ludovic Orban i-a transmis lui Alin Nica că nu a pus în aplicare dispoziția dată de el.

Recomandări

Scandal la centrul de vaccinare din Răchiteni

Un scandal a izbucnit la centrul de vaccinare din Răchiteni, din județul Iași. La fața …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *