joi , 13 august 2020 12:20 am
Iasi booked.net
-1°C

Scandal la un parastas din Vaslui! Nu s-a putut abține

Un tânăr din Fereşti, judeţul Vaslui, şi-a bătut mama, la parastasul de 40 de zile al tatălui său, după ce a prins-o în pat cu un văr de-al părintelui. 

Băiatul spune că nu regretă ce a făcut şi crede că poate nu trebuia să o bată, însă nu i s-a părut normal să îi găsească aşa, mai ales că tatăl său murise răpus de cancer cu doar o lună în urmă.

Femeia nu a dorit să depună plângere la Poliţie.

“Poate n-ar fi trebuit să o bat, dar mi-am pierdut mintile când am văzut-o cu ăla călare peste ea, chiar în patul în care tata a murit. Am tras-o de sub el, iar în momentul ăla s-a lovit cu gura de sobă. I-am mai dat două picioare sănătoase si poate l-as fi bătut si pe el dacă nu apuca să fugă. Oricum, o are promisă si el, nu scapă. Nu le-a păsat că tata murise de putin timp.

Măcar de s-ar fi dus în altă parte, să nu-i văd eu, să nu stiu ce le poate pielea. Acum mama e la spital, dar nu are nimic, a fost si sora mea si a vorbit cu ea, a fost si fratele meu. Probabil o tin cât mai mult pentru a-mi schimba mie încadrarea. Dacă mă ajută Dumnezeu să trec cu bine peste hopul ăsta, îmi iau sotia si plec din tară, nu vreau să mai stau sub acelasi acoperis cu maică-mea, că numai prostii face”, a precizat tânărul pentru presa locală.

Potrivit purtãtorului de cuvânt al Inspectoratului de Politie Județean Vaslui, în acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de violență în familie. “Am fost sesizați de către spital, duminică, despre faptul că o femeie în vârstã de 50 de ani din Feresti a fost victima unei agresiuni. A fost indicat si un posibil agresor. Am vrut sã emitem un ordin de protectie însã victima a refuzat. Femeia nu doreste sã depunã plângere. În acest caz a fost întocmit dosar penal de violentã în familie sub aspectul lovirii. Dacã victima va refuza în continuare sã depunã plângere, cel mai probabil dosarul va fi clasat” ne-a declarat reprezentantul IPJ Vaslui.

 

Recomandări

Urmărire cu mașini de Poliție în Iași

La miezul nopții, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona Cug, polițiștii secției …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *