marți , 21 septembrie 2021 4:30 am
Iasi booked.net
-1°C
A general view shows an empty Palestinian parliament in the West Bank city of Ramallah, following Israel's arrest of some 20 Hamas lawmakers across the West Bank June 29, 2006. Israel seized Hamas cabinet ministers in the occupied West Bank on Thursday as it prepared to broaden a military offensive into the northern Gaza Strip, pressuring Palestinian militants to release a kidnapped soldier. REUTERS/Loay Abu Haykel (PALESTINIAN TERRITORIES)

Scandal la UMF Iași

 Profesorii de la UMF Iași au fost denunțați pentru abuz în serviciu și șantaj, deoarece nu primesc studenții nevaccinați la examene. Studenții sunt constrânși și amenințați de cadrele didactice.

Suntem efectiv terorizați de așa-zișii reprezentanți ai studenților, care fac presiune pe noi să nu recunoaștem în public abuzurile care se întâmplă în UMF. De la bun început, au pactizat cu conducerea universității și nu ne-au luat apărarea”, a precizat un student.

Din păcate, în acest moment se fac presiuni imense asupra studenților, în special asupra celor nevaccinați să recunoască care dintre ei au colaborat cu Liga Studenților în elaborarea denunțului înaintat la Parchet. Se fac tot felul de presiuni ca studenții, care au fost vătămați, să nu meargă ca martori la Parchet sau să își schimbe declarațiile. Sunt niște fapte foarte grave. În momentul de față, Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași se comportă efectiv ca un stat totalitar comunist”, susține Emilian Man, președintele Ligii Studenților.

Un astfel de caz a fost înregistrat de un profesor care a organizat examenul pe 27 mai.

Rectorul universității își păstrează decizia referitoare la acest subiect.

Din cauza acestor controverse facultatea a luat altă hotărâre prin care realizează testarea gratuită a tuturor studenților.

Recomandări

O nouă specializare la UMF Iași

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași organizează o nouă sesiune de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *