sâmbătă , 21 septembrie 2019 9:10 pm
Iasi booked.net
-1°C

Scandal în biroul notarial! Un membru al clanului Corduneanu, plângere la poliţie împotriva unui rival care l-ar fi amenințat cu moartea

Războiul dintre clanurile interlope Corduneanu şi Tănase s-a mutat în justiţie, după ce interlopul Petronel Corduneanu, membru important al clanului cu acelaşi nume şi fratele liderului Costel, a făcut reclamaţie la Poliţie pentru că a fost ameninţat cu moartea de Jean Mărăraş, un membru important al familiei rivale.

În urmă cu câteva zile, pe 15 mai, Jean, împreună cu alţi membrii ai clanului din care face, printre care şi Constantin Vandam, Constantin Narcis şi Constantin Caleea, l-au întâlnit pe Petronel Corduneanu în biroul notarial „Coste şi Asociaţii” din Târgu Cucu, Iaşi. Întâlnirea s-a transformat într-un scandal violent, care i-a determinat pe angajaţii biroului notarial să apese butonul de panică şi să cheme echipa de pază pentru a-i despărţi pe interlopi, scrie adevarul.ro.

După ce au fost scoşi din clădire, Jean Mărăraş ar fi continuat să aibă un comportament agresiv şi în faţa biroului, ameninţându-l pe Petronel Corduneanu cu moartea. Agresatul a depus o plângere în legătură cu cele întâmplate, iar Serviciul de Investigaţii Criminale Iaşi l-a arestat joi după-amiază, pentru 24 de ore, pe Mărăraş pentru infracţiunile de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„O simpla contraventie pt tulburarea linistii publice a fost interpretata ca fiind infractiune din cauza notorietatii autorului”, a declarat Cristian Curcă, avocatul lui Jean Mărăraş.

Mărăraş nu se află pentru prima dată în atenţia poliţiei ieşene pentru comiterea unor fapte violente. În vara anului trecut, interlopul a lovit cu sabia maşina unui şofer cu care se înjurase în trafic, fiind trimis în judecată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire, mai scrie adevarul.ro.

Recomandări

Accident MORTAL la Iași! Un tânăr a fost găsit decedat lângă un BMW rupt într-un copac

Accident rutier mortal noaptea trecută la intersectia dintre Vlădeni și Andrieșeni. Un tanar de 21 de ani a fost gasit decedat langa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *