joi , 24 iunie 2021 2:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Scandal cu amenințări: Bianca Drăguşanu, de urgență la Poliţie

Bianca Drăgușanu a mers în toiul nopții la poliție! Vedeta, fostă soție a lui Alex Bodi, are momentan o relație cu Gabi Bădălău, cu care urmează să se căsătorească, conform celor mai noi informații din presa mondenă.

Bianca Drăgușanu a mers noaptea trecută la poliție și a depus plângere pentru amenințare. Aceasta ar fi primit mai multe mesaje de la numere necunoscute și spune că se teme pentru viața fiicei ei.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit înainte de arestarea omului de afaceri. Alex Bodi e acuzat de trafic de persoane, proxenetism, şantaj şi aderare la grup infracţional

Pe de altă parte, acelaşi Bodi, un controversat om de afaceri, ar mai deţine, în co-proprietate, o firmă, în Spania, ce se ocupă cu „exploatarea spațiilor comerciale de agrement, de catering și de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”.

De asemenea, el ar avea câteva conturi bancare consistente, dar şi o vilă în Pipera, pe care cândva a vrut să o vândă cu 875.000 de euro. Alex Bodi se deplasează cu un avion privat în valoare de 13 milioane de dolari. Nu în ultimul rând, Bodi este atras şi de maşinile de lux, fapt care face ca în garajul său să-şi fi găsit deja locul mai mulți bolizi, printre care se numără un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach S 650 și un Mercedes-AMG G 63, un Ferrari Pista 488, un Lamborghini Aventador SV, precum și un SUV Lamborghini Urus. Pe de altă parte, presa a scris că Alex Bodi s-ar fi apropiat de Bianca Drăguşanu la începutul anului trecut, după ce ar fi făcut, iniţial, afaceri cu aur împreună. Ulterior cei doi s-au despărţit.

Recomandări

Alertă cu bombă în zona Gării din Iași

Acum câteva momente Inspectoratul de Poliție Județean Iași a alertat Inspectoratul pentru Situații de Urgență …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *