luni , 17 ianuarie 2022 1:23 am
Iasi booked.net
-1°C

„Sărbătoarea Primăverii” s-a instalat în Palas cu mii de mărțișoare

Primăvara începe cu tine, cu cei dragi alături și cu toți împreună, iar tradiția spune că prima zi din acest anotimp frumos trebuie celebrată prin dăruirea unui mărțișor. Indiferent că alegi să oferi simboluri tradiționale sau atipice, trebuie să faci simțită prezența primăverii în casa și în sufletul celor apropiați. La Palas descoperi o colecție variată și colorată de mărțișoare, în zona Atrium.

Primăvara este despre noi începuturi, despre încredere, speranță și curaj, iar 1 Martie este momentul potrivit să-ți arăți recunoștința față de cei care îți sunt mereu alături. Palas îți vine în ajutor, pentru că de joi, 25 februarie, până duminică, 7 martie 2021, găzduiește Atelierul Artistului. 9 artiști vizuali locali își dau întâlnire în Atriumul Palas și expun colecţii de mărţişoare, bijuterii, accesorii, haine și obiecte decorative create cu pasiune. Astfel, vei avea ocazia să admiri şi să achiziţionezi cadouri unice pentru prietene, mame, surori, iubite, colege și pentru toate femeile pe care le prețuiești.

Printre creatori se numără Irina Secrieru, care propune o colecţie deosebită de bijuterii realizate din metale, pe care sunt imprimate frunze și flori naturale, Alina Avram vine cu felicitări speciale, bijuterii, oglinzi și ceasuri, toate pictate manual, iar Push Design aduce o varietate de produse handcrafted, născute din idei originale și îndrăznețe. Lor li se adaugă Koja Concept, care s-au pregătit cu o colecție de genți și rucsacuri unice, create pentru cei ce doresc să îmbine eleganța și confortul, Iuliana Asoltanei cu o ofertă bogată de broșe în culorile primăverii, dar și Olivia Alexandriuc prezentă cu accesorii și obiecte din piele pictată, cu accente metalice și de sticlă, care pot fi purtate ca broșe sau coliere. Georgeta Aștefanei a pregătit o colecție de păpuși aparte și mărțișoare brodate, Iris Drânceanu propune creații vestimentare unicat, care îmbină croiuri supradimensionate cu cele clasice și asimetrice și care sunt completate cu aplicații lucrate manual, iar Otilia Iutiș are o ofertă bogată de bijuterii din lut polimeric și din piese de ceasuri.

De asemenea, de joi până luni, în perioada 25 februarie – 1 martie 2021, Atriumul găzduiește „Sărbătoarea Primăverii”, ce îți propune o varietate de podoabe însoțite de șnur roșu și alb. Aici, zeci de artizani expun mărțișoare executate prin tehnici inedite, lucrate după tipare tradiționale, dar și reinterpretări moderne. Vei putea alege mărțișoare realizate manual, din piele, lemn, flori presate, din fimo sau pictate. Dacă iubești motivele tradiționale, poți alege dintre modelele cu elemente din folclor. Însă, dacă dorești să oferi un mărțișor mai altfel, optează pentru unul prețios ce va fi purtat tot timpul anului, pentru că și oferta de bijuterii este bogată.

Vino la Palas, să alegi mărțișoare speciale pentru cei dragi!

Recomandări

„La Sibieni” a adus bunătățile din Mărginimea Sibiului în Palas

În galeria din Palas Mall, dedicată producătorilor autohtoni, s-a adăugat o nouă locație, ce te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *