marți , 21 septembrie 2021 4:36 am
Iasi booked.net
-1°C

Șapte focare de Covid 19 în județul Vrancea

Şapte focare de COVID-19 sunt active în prezent în judeţul Vrancea, trei dintre acestea fiind în cadrul Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) ‘Sf. Pantelimon’ Focşani.

Silviu Stanciu, purtătorul de cuvânt al DSP Vrancea:În prezent, la nivelul judeţului Vrancea, sunt înregistrate şapte focare, trei în cadrul SJU Focşani şi alte patru focare înregistrate în familii în localităţile Păuneşti, unde avem un focar cu trei persoane, Vulturu, un focar cu trei persoane, Adjud, unde se înregistrează un focar cu patru persoane şi Focşani, unde este activ un focar cu trei persoane‘.

În ceea ce priveşte focarele de la SJU Focşani, acestea au fost raportate la secţia de Chirurgie Plastică, unde 12 pacienţi sunt pozitivi, apoi la secţia de Chirurgie Generală, unde este activ un focar cu 23 de cazuri, din care 15 pacienţi şi opt cadre medicale, respectiv secţia de Ortopediem unde nouă pacienţi şi două cadre medicale au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2.

Numărul persoanelor cu COVID-19 internate în spital este în continuare ridicat, 92 de persoane fiind spitalizate la acest moment în SJU Focşani, dintre care zece la Terapie Intensivă. Alte 134 de persoane depistate cu COVID-19 sunt izolate la domiciliu.

Recomandări

Focar de Covid la o unitate spitalicească din Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la apariția unui focar Covid-19 din judeţul Iaşi: …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *