„Sănătatea și Bunăstarea familiei mele” – seminar gratuit, sâmbăta aceasta, la Hotel Ramada (P)

Date:

Esti invitat sau invitată în lumea oportunităților germane LR Health & Beauty, pentru a putea descoperi un stil de viață diferit, pe care îl merită orice om.
Îți place sa ajuți oamenii? Daca răspunsul tău este DA, vino să vezi cum fac parteneri LR lucrurile să se-ntample prin spiritul civic de care dau dovadă fiecare pentru persoanele din jurul lor.
Odată ce ai făcut cunostiință cu LR, îți dorești să împărtășești o nouă experiență cu cei dragi, iar ei îți vom arăta cum să faceți acest lucru corect.
Te asteptăm cu drag, sâmbata 9 noiembrie începând cu ora 11 când vom face primirea invitaților, iar mai apoi ne vom bucura de calitatea germană LR!
Vă așteptăm cu drag, la întâlnirea cu „Surprizele Iernii” la LR Health & Beauty, ce va avea loc la Iași – Hotel Ramada 9 noiembrie 2019, ora 11, intrarea este gratuită și poți invita pe cine dorești.

Cadouri pentru toți invitații care confirma prezenta cu nume si număr de telefon pe site-ul –www.lrworld.com/InaNechifor .

Ne apropiem de cea mai așteptată sărbătoare din an, Crăciunul. Așa că nu stăm pe gânduri și suntem pregătiți din timp cu cadouri pentru sacul Moșului. Apoi, veti putea degusta, testa si mirosi cat mai multe dintre produsele germane unice, marca LR Health & Beauty. Asadar, va invitam, impreuna cu prietenii, cunostintele, sa sarbatorim Iarna în Compania LR!, spun organizatorii evenimentului.
Te așteptăm cu drag, intr-un program minunat :
10:40 – 11:00 Primirea invitaților;
11:00 – 11:15 Prezentarea companiei LR Health & Beauty și a oportunităților ;
11:15 – 11:45 Prezentare X-Mas 2019;
11:45 – 12:30 Testări, Q&A;
Pentru o mai bună organizare, îi rugăm pe cei interesați să confirme participarea, cel târziu până vineri la ora 12:00, prin mesaj pe pagina cu numele fiecărei persoane și numărul de telefon. Pe pagina https://www.facebook.com/INALRTEAM/  sau la numarul de telefon 0736.33.44.85 ! Intrarea este GRATUITA.
Toți invitații vor avea bucuria de a participa la o tombolă, cu un cadou surpriză, dar și mici atenții pentru fiecare, marca LR .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noi investiții pentru turismul balnear, la Iași

Pacienții care vin pentru tratament în Stațiunea Nicolina au...

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă...

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...