miercuri , 3 martie 2021 10:12 pm
Iasi booked.net
-1°C

S-au răzbunat în toiul nopții! Mercedes Benz distrus cu cărămizi, curentul oprit pentru „acțiune”

De mai bine de 15 ani de certuri între vecinii unui imobil din Centrul Vechi al orașului Botoșani, lucrurile par să fi escaladat. Lăcrămioara P. a fost trezită în urmă cu două nopți și anunțată cumva compătimitor că autoturismul ei a fost devastat.

A coborât și a constatat că într-adevăr mașina personală marca Mercedez Benz clasa E era avariată, după ce persoane necunoscute au aruncat cu cărămizi de mari dimensiuni și au reușit astfel distrugerea lunetei, capotei motor și a aripii dreapta spate, scrie botosaneanul.ro.

Botoșăneanca deține un sistem de supraveghere video pentru a se proteja tocmai pentru astfel de acțiuni. Noaptea trecută însă, cele două camere din curtea interioară nu au suprins exact momentul în care au fost aruncate cărămizile în autoturism.

Până unde se poate ajunge?

Atacul în stil mafiot a avut loc la 30 de minute de miezul nopții. Imediat botoșăneanca a sunat la 112 și în zonă au ajuns mai multe echipaje de Poliție. În cursul dimineții de ieri și criminaliștii.

Oamenii legii cercetează traiectoria cărămizilor și modul în care a fost lovit autoturismul pentru a se constata dacă există sau nu suspiciuni asupra vecinilor cu care Lăcrămioara P. nu se mai înțelege.

Inclusiv soțul ei, aflat la muncă în Belgia s-a pornit deja spre casă, îngrijorat de pericolul la care este expusă partenera lui de viață: „Se pornește acum acasă. Își face bagajele”, spunea Lăcrămioara la câteva ore de la atac, mai scrie botosaneanul.ro.

Recomandări

Conflict între Iohannis și președintele Ungariei

Janos Ader, președintele Ungariei, i-a trimis, vineri, lui Klaus Iohannis, o scrisoare prin care îi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *