joi , 2 decembrie 2021 10:27 am
Iasi booked.net
-1°C

S-a protestat cu ouă la Ministerul Justiției

Mai multe persoane au protestat luni dimineaţă în faţa Ministerului Justiţiei, aruncând cu ouă în sediul MJ, patru dintre ele fiind ulterior sancţionate contravenţional de Jandarmeria Bucureşti.
„Cele patru persoane implicate în incident au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice, aruncarea asupra unei construcţii cu obiecte care murdăresc şi constituirea unui grup pentru acţiuni contrare ordinii publice.
Sediul Ministerului Justiţiei face parte din categoria obiectivelor de importanţă deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi”, precizează Jandarmeria Capitalei, potrivit Agerpres.

Protestul a avut loc faţă de ultima ordonanţă de urgenţă dată de Guvern săptămâna trecută prin care au fost modificate legile Justiţiei.

Şi marţea trecută şapte persoane au ajuns la poliţie, după ce au aruncat cu pietre şi vopsea către sediul Ministerului Justiţiei.

Recomandări

3.847 de sancțiuni aplicate în cazul măsurilor de prevenire ale pandemiei

În ultimele 24 de ore, poliţiştii şi jandarmii au aplicat 3.847 de sancţiuni contravenţionale, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *