marți , 21 septembrie 2021 10:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

S-a născut o stea a muzicii populare românești! Ana-Maria Ababei, lansare de excepție a albumului ROMÂNIA-I ȚARA TA (VIDEO)

La Casa de Cultură a Studenților din Iași a avut loc marți, 13 noiembrie, grandiosul concert de lansare a albumului „România-i țara ta”, ce aparține tinerei interprete de muzică populară, Ana-Maria Ababei, o ieșeancă ce merită toată aprecierea publicului!

Sub bagheta dirijorului și compozitorului de suflet al artistei- Răzvan Mitoceanu, orchestra Ansamblului artistic “Ciprian Porumbescu”- Suceava, a susținut acompaniamentul 100% live pentru toți artiștii ce i s-au alăturat Anei-Maria la acest mare eveniment! Interpreții de muzică populară precum Ion Paladi, Constantin Bahrin, Angelica Flutur, Sorin Filip și nu în ultimul rând, grupul vocal Fetele din Botoșani, au concertat și au avut numai cuvinte de apreciere pentru ieșeanca noastră!

Ana-Maria a strălucit, a avut surprize frumoase pentru publicul ieșean. Duetul dintre ea și Ion Paladi a fost un moment de excepție. Totodată, publicul a fost extrem de emoționat atunci când Ana-Maria a interpretat o doină!

Spectacolul a fost unul cu adevărat fabulos, reușind să umple sala de spectacol până la limită și încântând auditoriul prezent în sală, cât și pe cei care au urmărit online concertul Anei-Maria, din transmisiunea live făcută de Info IAȘI.

Aplauzele la scenă deschisă au fost necontenite, semn că tânăra solistă a pășit cu dreptul în fața unui public atât de numeros, în primul ei spectacol de o asemenea anvergură.

La finalul concertului, Ana-Maria a cântat împreună cu publicul deja ridicat în picioare,  melodia “România-i țara ta”!

Toți cei care au luat parte la frumosul eveniment, la terminarea concertului, au ținut să cumpere CD-ul ei, ROMÂNIA-I ȚARA TA.

Acest „diamant șlefuit”, promite mult și a început să fie îndrăgită încă de la prima audiție a melodiei „Bine-mi pare că-s ieșeancă”.

La finalul concertului care a ținut mai bine de două ore, Ana-Maria Ababei s-a arătat mulțumită de succesul muncii sale și ne precizează că are multe surprize pentru publicul dornic să o asculte și ne asigură și că:

,,Acesta este drumul meu, drumul cântecului”

Îi dorim mult succes!

Un material de Răzvan CRIHAN

Recomandări

Ieșeanca Ana-Maria Ababei tocmai a lansat “România-i țara ta”, o melodie pentru toți românii!

Melodia aceasta sper să ajungă în inimile tuturor românilor, fie că sunt în țară sau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *