joi , 21 ianuarie 2021 4:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

S-a născut la Roman, dar a cunoscut succesul în Statele Unite. Printre altele, a colaborat cu Taylor Swift la noul album „Folklore”

Șerban Ghenea s-a născut în 1969 în Roman, județul Neamț. În 1976, a emigrat împreună cu familia în Montreal, Canada. În prezent este inginer de sunet româno-american, stabilit în SUA.

În decursul carierei, Șerban Ghenea a lucrat cu artiști de top din lumea muzicii precum Adele, Taylor Swift, Bruno Mars, Britney Spears, Justin Timberlake, Sam Smith, Kelly Clarkson, Katy Perry, Michael Jackson și mulți alții.

Toate colaborările lui Şerban Ghenea pot fi găsite pe pe site-ul său oficial serbanghenea.com.

Cea mai recentă veste despre Șerban Ghenea vine odată cu lansarea noului album al lui Taylor Swift, „Folklore”. Potrivit artistei, Șerban Ghenea și Jon Low au mixat acest album lansat pe 24 iulie.

Întreg albumul a fost scris în carantină din cauza pandemiei COVID-19, în doar 3 luni, fiind produs de Aaron Dessner, Jack Antonoff, și Taylor Swift însăși. Este un album surpriză, fiind anunțat pe rețelele de socializare doar cu câteva ore înainte de lansare. Deviază de la sunetul pop al albumelor recente ale lui Taylor, fiind inclus în categoria indie, folk și alternativ, condus în principal de pian și chitară acustică.

Albumul a fost instant primit cu opinii pozitive din partea criticilor, dar și din partea publicului în general. Mulți îl consideră cel mai bun album al lui Taylor Swift.

Recomandări

Un român a fost decorat de președintele Franței pentru lupta cu Covid19

Radu lupescu, medic și președintele comunităţii de medici din cadrul unei clinici din Strasbourg a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *