miercuri , 22 septembrie 2021 12:19 am
Iasi booked.net
-1°C

S-a finalizat ancheta internă, în cazul șoferului care a accidentat-o pe fata de 15 ani

S-a finalizat ancheta internă în cazul șoferului care a acroșat un minor pe trecerea de pietoni de la Bicaz. Bărbatul a fost concediat. 

Începând cu data de 19.06.2021, procedura de verificare a angajaților cu privire la consumul de alcool a fost extinsă și la șoferii și vatmanii care fac schimbul de tură în traseu.

Ancheta internă cu privire la accidentul de autobuz de pe data de 17.06.2021 a fost finalizată. Șoferul care a acroșat un minor pe trecerea de pietoni de la Bicaz a fost concediat. Având în vedere gravitatea incidentului și a faptului ca a fost depistat cu alcool in timpul serviciului, s-a luat decizia de sancționare maximă, prin desfacerea disciplinară a contractului de muncă.

Totodată, începând cu data de 19.06.2021, procedura de verificare a angajaților cu privire la consumul de alcool a fost extinsă și la șoferii și vatmanii care fac schimbul de tură în traseu. Menționăm că măsurile de verificare cu aparatul alcooltest includ mai multe categorii de personal, lunar fiind supuși testării aproximativ 1.100 de salariați.

Compania CTP Iași precizează că manifestă toleranță zero și sancțiuni drastice, cu privire la consumul de alcool în timpul orelor de serviciu. Aceștia subliniază și importanța atenției și prevenției în trafic, cu implicarea tuturor participanților la trafic, de la pietoni, bicicliști și până la conducătorii auto. CTP Iași asigură călătorii că pun accent în primul rând pe siguranța călătorilor și a celorlalți participanți la trafic.

O statistică a coliziunilor înregistrate de la începutul acestui an arată un procent covârșitor, de peste 80 de procente, în care vina aparține celorlalți participanți la trafic.

Recomandări

Arest preventiv pentru mama și concubinul acesteia, suspectați de moartea fetiței de doi ani

La data de 08 septembrie ac, polițiștii ieșeni au fost sesizați de către reprezentanții unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *