miercuri , 3 martie 2021 11:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

S-a dublat numărul de căutări pentru un loc de muncă

Angajații din domeniul IT&C au fost printre cei mai activi în căutarea unui nou job în luna iulie 2020, cu un volum de peste 20.000 de căutări, dublu față de media lunilor anterioare.

Și asta în condițiile în care, la cinci luni de la declanșarea pandemiei de COVID-19, piața IT&C este dominată de precauție și stabilitate, scrie Gandul.ro.

Interesul angajaților în ceea ce privește căutarea unui loc de muncă a crescut de la o lună la alta, inclusiv în rândul specialiștilor care au fost până acum mai puțin activi în căutarea unui nou loc de muncă.

„Angajații cu experiență nu mai caută să își schimbe așa ușor jobul, iar angajații entry-level își găsesc mai greu un loc de muncă. Pe de altă parte, companiile mici au fost cele mai expuse crizei provocate de noul tip de coronavirus”, spune Florin Drăgan, rectorul Politehnica Timișoara.

Ofertele pentru joburi la distanță au continuat să fie la mare căutare și după ieșirea din starea de urgență, pe fondul interesului mare al angajaților de a lucra în continuare de acasă.

Recomandări

Procentul profesorilor care doresc să se imunizeze este în continuă creștere

Numărul profesorilor care doresc sa se imunizeze împotriva virusului COVID-19 este in continua creștere. 60% …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *